КОЙ ПАЗИ ЦАР КИРО И КОЛКО ИНСТИТУЦИИ СА НА НЕГОВА ИЗДРЪЖКА?

КОЛКО ОЩЕ ДЕЦА ТРЯБВА ДА ЗАГИНАТ ЗА ДА СЕ РАЗДВИЖАТ ВЛАСТИТЕ,ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ И ВСИЧКИ ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ?

КАТО ЧОВЕК ЗБЛЪСКВАЛ СЕ С БЕЗЗАКОНИЕТО СЪМ СИГУРНА,ЧЕ НИКОИ НИщО НЯМА ДА НАПРАВИ ПО ОТНОшЕНИЕ НА ВЪПРОСНИТЕ ПРОБЛЕМИ В КАТУНИЦА,освен ако хората не поемат сами инициативата както се вижда да защитат родното си място и най-ценното за всеки от тях.

Колко дежа трябва да роди един българин-колко роби да работят и плащат данъци за да издържат безбрийната челят на ромите,колко деца да раждаме,че да има кой да убиват,колко????????????????????????????

Никои от управляващите не може да каже,да ЗАщОТО ТЕХНИТЕ ДЕЦА СА В ЧУЖБИНА и са защититени,а ние сме само една паплач,която както се изказа в едно интервю доскоро посъдимия и вече кандидат за президент Алексей Петров-това в Катуница било само с цел да отклоняло вниманието на хората от по-важните неща демек изборите му!А какво е по-важно от живота на децата ни?????????????????????????????

Които ням адете само той не знае,и не може да си представи този родител как се е почувствал да види как умира изгледаното му дете!!!!!!!!!!!!!!!!

Сколко още беззакония ще се зблъскваме в ''нашата родина мила'' ,кой ще плати цената на живота на едно дете???????????????Или с 3000лв проблема ще бъде решен,а защо не платят 3000 000лв.

Само хората от селото ще успеят да се справят,ако разбира се не им пречат полицаичетата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11