Всеки човек иска да има истинска здрава и потресаваща любов,която да продължи,ако не завинаги поне по- дълго.Всички двойки си имат тайни за техните връзки,но не всички успяват да задържат човека до себе си.

Ето моите тайни за успешна и дъга връзка;

1-уважавайте човека до себе си,като личност.

2-дайте му свобода,нека продължи да се вижда с приятели,да не се чувства като затворник,да продължи да живее.

3-карайте го да се чувства значим,важен,като глава на семейството,като упора,да усеща,че е ценен от вас.

4-угаждайте му,но от време на врме,не постоянно,защото ще го приме за даденост и няма да обръща внимание в последствие на това което сте направили за него,правете му изненади и подаръци.

5-старайте се когато се усамотите,нищо или почти нищо да не му липсва,в противен случай,ще го потърси другаде,а на вас никак няма да ви е приятно.

6-когато спорите,знайте,че понякога трябва жената да усети момента,когато трябва да прекрати спора,преди да е станало късно.

7-винаги вземайте важните решения заедно след като сте обсъдили и най-малките подробности,така и да сгрешите ще знаете,че няма на кого да се сърдите и ще си спестите,вероятна караница.

8-ОБИЧАЙТЕ СЕ,и най-важно,показвайте си любовта си,защото е не само думи,но и много повече,дори от всичко казано по-горе,усмихвайте се и вярвайте в любовта!